Vi har flera olika aktiviteter i Församlingen som du kan delta i. De vanligast återkommande ser du nedan. Håll även utkik i vår kalender för möten och ekumeniska mötesserier. Här och var dyker det upp go´bitar som kan vara värt att ta en närmare titt på. Hur som helst så är du varmt välkommen att delta i våra aktiviteter de är öppna för alla!

Böneberget


Välkommen till Morgonbön i Byske Frias lokal! Vi samlas vare vardag kl 9 och slutar kl 10. Ett utmärkt sätt att starta, eller för vissa avsluta, arbetsdagen! Vi ber för Byske och Svergie. Kanske du har något böneämne du vill ta tid att komma inför Gud med? En del är med hela tiden, andra kommer och är med i en kvart innan de måste gå. Det finns inga måsten du får komma och gå som du vill, men du ska veta att du är varmt välkommen!

Hemgrupper

Onsdagar kl 19 KONTAKTA MARTIN VILL DU GÅ MED I EN HEMGRUPP? Hemgrupper

Hemgrupper

Hemgrupperna träffas för gemenskap och för att uppmuntra varandra i tron. På hemgrupperna tar vi upp ämnen och samtal som rör livet och vår Kristna tro. Vi delar och läser från Bibeln. Här finns det även tid och möjlighet att få förbön på ett personligt plan.
Vi har flera hemgrupper så om du är intresserad av att gå med i en hemgrupp kontakta Martin så hjälper han dig med vad som kan passa dig.

Paletten "Om jag skulle sammanfatta Paletten skulle jag säga samtal, konst, musik och varmkorv!" Aina Lilja, ledare Varje Fredag kl 14.30 - 16.00

På fredagar kl 14.30- 16.00 pågår Paletten. Då träffas vuxna och barn tillsammans, i vår systerförsamling Korskyrkan. På en palett finns många olika färger, och tanken med Paletten är att vara tillsammans fast vi gör olika saker. Flera olika aktiviteter pågår alltså samtidigt. I centrum står lusten att skapa och tanken på Gud som den store Skaparen.

"På Paletten brukar vi alltid börja med ett rejält gemensamt fika", berättar Aina Lilja som är en av initiativtagarna till hela idén. "Sedan delar vi upp oss i grupper. De som vill stannar i lokalen där de får lära sig måla med olika tekniker, under handledning av Mona Nilsson som är utbildad bildlärare. En annan grupp samlas en trappa upp för enkla bibelstudier, som är speciellt riktade till den som är nyfiken på kristen tro, eller som just har blivit kristen. På planeringsstadiet har vi även lovsångsdans och att bilda en dramagrupp."

Vill du vara med? Kontakta Mona Nilsson 073-055 64 36