2

Välkommen till nya BYSKEFRIA.SE !!

Så, nu äntligen efter drygt 5 månaders jobb, datorhaveri och tangentbord som strejkat, så är hemsidan färdig.. Det har lagts ner mycket kärlek och fokus på lättillgänglig information. Eftersom den gamla hemsidan hade så liten text att man behövde förstoringsglas så kommer ni att märka en enorm skillnad!

 

Lite fakta

Hemsidan är Responsiv, dvs att den ändar automatiskt form för att passa enheten du använder så att läsupplevelsen blir lika bra på en laptop som en mobil eller läsplatta.
 Ni kanske märker att loggan har ändrats, den har endast blivit förenklad för att passa hemsidan. Dock förblir den gamla loggan kvar som vanligt.

Kalender

Kalendern har blivit mycket bättre! En smart funktion är att om du klickar på ett event i kalendern så det öppnas i en ny ruta. Där kan du välja att spara ner eventet till din egen kalender på din dator, platta eller mobil.

Du har väl inte missat Kommande Event? Om du behöver snabbt ta reda på när nästa möte är så har du direkt på första sidan en nedräknare till nästa möte

Kommande event

Arkiv

Under fliken arkiv finns möjlighet att lägga ut olika publikationer . En predikan kan publiceras som video (Youtube, Vimeo), Ljudfil,(Soundcloud) Läsa Online, eller PDF att ladda ner.

arkiv_video1 arkiv_pdf arkiv_online arkiv_audio

Just nu finns det några publikationer, gå gärna in och titta! Vi jobbar på att lägga till mer!

Blogg

Just det! Byske Fria har en blogg! Det är ett bra verktyg för alla inblandade. Här kan utvalda i församlingen posta till bloggen. Pastorn kommer att blogga om aktuella ämnen . Jag kommer att posta information och tips om hemsidan – som jag nu precis har gjort!

Jag hoppas att ni gillar den,  skulle ni hitta något skulle vara fel så kontakta mig gärna så så ska vi ändra på det!

Comments(2)

  1. Kjell och Göta Åberg says:

    Tack för ditt arbete med hemsidan. Här hemma så håller vi ju på och ”avskaffar” mynt och sedlar så en upplysning om Svisch-numret är välkommet under Gåva/Offer.
    Hälsa så mycket.

    • Linnea Admin says:

      Tack för feedbacken! Informationen om Swish finns nu på sidan.